Studding all the freaking time, whats wrong with my school?

Jag sitter och pluggar marknadsföring som en galning, och just nu känns det som att det går ganska bra!... mina anteckningar ser i alla fall helt okej ut.

Jag vaknade av att det ringde 2 gånger på dörren, men såg ingen när jag kolla ut genom fönstret förutom postbilen. I guess it was him, men postgubbe orkade jag inte öppna för- speciellt när det inte stod någon framför dörren!

Jag kollade dom 2 sista avsnitten av Top Model sesong 15 så jag vet vem som vinneeeer. Wio. Dom jag hejade på blev i alla fall top 3 och top 2 och hon som jag tyckte skulle vinna belv Americas next top model. Excellente!

Igår kväll spenderade jag tiden åt att göra klart min Info & Layout uppgift och fick den klar, jobbig grej alltså...
Jag hämtade även ut våra tvättpåsar till företaget från posten så lagret är Fullt. Fick dock vänta en evighet eftersom dom inte hittade paketet då som ställ det på ett annat ställe. Kanske inte så konstigt eftersom det var likastort som en flyttkartong och vägde 15,5KG. Kan säga att det var inte jättekul att bära det paketet själv 500m... tur att mamma kom som räddaren i nöden och hjälpte mig sista biten!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0