saturday and sunday

Min uppdatering denna vecka har inte vart den bästa, så jag ska skärpa mig! :)


Idag har jag gått upp efter att jag betett mig konstigt i sömnen? haha, jag har tydligen sagt till mamma som ville att jag skulle sänka ljudet på min film : " men jaaaa, jag ska" och sedan när jag inte sänkte och hon bad mig igen sa jag " aaaah, vad du tjatar! Ring på den andra telefonen istället" och stirrade på henne. Så i morse frågade mamma om jag hade råkat fått i mig droger eller något för min blick var helt tom. Men svaret var så enkelt att jag sov och har inget minne av att jag sagt det eller att hon ens pratat med mig. Sedan hade jag tydligen smsat andreas såhär: "Jag försöker ringa dig... "  Jag har inte ens pengar på min mobil liksom... haha jag är knäpp ibland!

Igår kollade jag och Trix med fler på Mälarö- Göta och Mälarö vann, ( där fick du Grunken!). Efter så åkte jag och trixie hem till henne och drack vin och drink med hennes familj och gäster och sedan gjorde en bildvideo :)
Idag har jag bara tränat på morgonen och sedan jobbat från klokcan 13-18.30  och nu ska jag sätta mig och äta suppppergod önskad middag.... oxfilé wiiioooo :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0