movies- cameron diaz

Film tips med Cameron Diaz, en av mina favorit skådespelerskor! Jag tycker hon är grym!

What Happens in Vegas
What Happen in vegas!
Den är superrolig och handlar om Jack och Joy som aldrig träffats förr men vaknar upp efter en blöt kväll i Las Vegas och upptäcker att de inte bara gått och gift sig utan också tillsammans vunnit storvinsten på jackpot... samt att de inte står ut med varandra. Den ena fantasifulla jävligheten följer nu på den andra då de båda försöker komma ur äktenskapet och få pengarna för sig själva!

Snygg, sexig och singel Snygg, Sexig och Singel!
Den handlar om Christina Walters som har en gyllene regel:
Att inte  försök inte att hitta den rätta utan att istället försöka att hitta den som känns rätt just för kvällen. Men efter att hon en kväll träffat Peter kommer hon på andra tankar bara därför försvinner han spårlöst redan dagen därpå. Tillsammans med sin väninna Courtney beger hon sig ut på en vild resa tvärs igenom staten för att hitta honom.

Holiday, The The Holiday!
En av mina absoluta favorit filmer, den är helt underbar!
Den handlar om Amanda Woods som bor i Södra Kalifornien och Iris Simpkins sombor i en charmig liten by på den engelska landsbygden. De är båda heligt trötta på trassliga kärleksrelationer och bestämmer sig för att byta hus med varandra över julen. Men knappt har de båda kvinnorna hunnit packa upp förrän de drabbas av den stora kärleken. Men snart är julen över och vardagen väntar..

Dessa är några måsten att se av hennes filmer, men det finns måånga fler!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0