fail, don't want to go back if you can't do better

Hey my friends,
Går kvällen startade dåligt och avslutades dåligt. Det var inte alls kul på Festen, ett tag men sen icke-icke. Efter att ha gått ut fick vi inte komma in igen och jag och Amanda stod och väntade utanför i kylan på att få tag på Louise och Emma som var kvar där inne.  Anledningen till att vi inte kom in igen var att vakterna var de mest dryga och otrevligaste jag någonsin träffat. De såg oss gå ut, och såg att vi hade stämplar men tyckte inte att det var okej att gå in igen trots att en av oss skulle stå kvar med alla grejer medan den andra gick in och leta.  Till och med klubbägaren tyckte att jag skulle få gå in och vakterna sa nej och dom små tjaffsa. Vad är det för fel då liksom?
Hur som helst var vi inte de enda som tyckte det, många gick. folk blev utslängda och en kille fick anledningen att han först inte hade slips ( trots att ingen annan hade det) och sedan att han var för blek, not okej.Mellanstadiesdiscoborde klubben byta namn till istället....
Jag hade problem att komma hem då de ställde in tunnelbanan men som tur var träffade jag en vän på perrongen som höll mig sällskap och sedan mina classmates på tunnelbanan som joinade mig med taxi sista biten hemåt.
Vaknade och mådde kasst vi halv 10, sedan somnade jag om till kvart över 3 och vaknade med ångest att jag inte han träna som planerat, men men - antar att hälsan kommer först.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0