maybe the last sunny sunday

Nu har jag pluggat klart och har allt inskickat! Det känns så himla skönt, trots att jag inte riktigt är nöjd med hur arbetet blev.

Idag vaknade jag hemma hos Antie och gjorde inte mycket mer än att äta frukost och ta en prommis med Antie och hans hundar innan jag åkte hem och gjorde mig i ordning inför Sats och body pump.  Passet gick bra, tycker dock att det är lite trist när passets ledare inte är speciellt peppande och INTE orkar göra övningarna själv utan visar majoriteten av tiden hur vikterna ska lyftas utan att hon håller i vikterna själv. Ledaren ska ju pusha och få en att fortsätta kämpa trots att det är jobbigt, hon om någon i rummet ska väl orka hålla hela passet. det är ju en annan sak om man är sjuk eller liknande. men men.

Hemma stod oxfilé med kantarellsås serverat på bordet och var den absolut bästa maten att äta efter träning, mums! den toppades även med efterrätt beståendes av Ben & Jerry's glass. Snart ska jag gå och lägga mig. Jag tror att jag ska jobba i morgon innan skolan som bara består av UF  i 1 timme.

På kvällen skulle mamma och jag gå på bio, men det var ingen film vi ville se, så det blir nog bara att sätta oss och äta på något mysigt ställe efter att vi har tränat core! :)
Sov gott


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0