good mood

Idag är jag på bra humör! Jag sov jättebra hemma hos Antie trots att jag egentligen inte orkade gå upp för han klocka ringde varannan minut.... Men jag var duktig och gick på min enda lektion som var Mentortid och sedan skulle jag tränat men upptäkte att jag glömde handuken hemma och tänkte inte vara svettig och äcklig på jobbet efteråt! Jag jobbade från halv 11 idag och slutade vid halv 5 :)

Jag har börjat plugga internationelle ekonomi eftersom vi har prov i det i morgon Har inte riktigt orkar/haft tid att ta tag i det ännu men det är intressant så ska läsa på lite tills jag fattar det bra! I morgon SKA jag i alla fall träna Shape efter jobbet, sedan är det plugga Religion som gäller, sen börjar pluggandet att sina, finally!

Har precis fått reda på att jag är i Thailand under Tigers utförsäljning... lite tråkigt för det är jättekul att jobba på trots att det är ganska stressigt. Men jag får i alla fall utforska en ny kultur och shoppa i ett annat land - SKOR I MÄNGDER (hoppas jag) och gå på SPA och Massage, det är min plan. hihi.

btw. hur sjukt är det inte att det typ ska snöa i norrlandsdelarna i natt? och i helgen snöade det ganska mycket i typ Rumänien? GALET! inte konstigt att det är så kallt ute!

Isvaken var kall, men sjuktrolig! Inte alls så kallt man föreställt sig :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0