Heading off to Thailand 18nov-2dec

Jag vet inte om jag kommer hinna eller kunna blogga från Thailand, och inte om jag kan ladda upp bilder heller vilket blir lite roligare än bara en massa text... Jag har i alla fall tidsinställt en del inlägg så det kommer komma flertal  nu i veckan (Nästan varje dag). Jag hoppas verkligen att jag kan uppdatera lite i alla fall vad som händer i Thailand och vilka öar och platser jag befinner mig på för tillfället.Resan börjar i alla fall i bankok och fortsätter sedan till Koh Rat där huset är och bröllopet ska äga rum.


Mamma min ängel har åkt tidigare från jobbet för att umgås med mig lite extra innan jag åker då vi knappt setts sen i fredags. (Känns typ att jag skriver som jag ska vara borta ett år?) Snart kommer hon i alla fall hem till mig, wiii!

Mitt och Jonas plan avgår från Arlanda vid 8 tiden i kväll sen kommer hela natten spenderas på flygplanet för att sedan vakna upp i Thailand kl.3 på dagen ( thailänsk tid)

Ha det bäst i Sverige tills att jag kommer hem mina vänner, lek lite i snön som kommer falla från himlen när jag spenderar tid i solen och plaskar i vattnet. See ya soon Sweden!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0