stressed out

Nu känner jag mig duktig! Jag har pluggat sedan klockan 6vilket är ett par timmar och har faktiskt hunnit med ganska mycket. Jag har dock de största arbetena kvar, internationell.ekonomi och svenska men jag har i alla fall idér till båda och har börjat rätt bra på int.ekonomin. Nu har jag precis tagit en Paus och unnat mig mammas nybakta goda bullar. Beach body inför thailand är inget för mig!  Helst hade det ju vart så, men så blev det minsann inte! haha

Idag blev jag helt utmattad efter morgnens idrottslektion. Idag var jag inte ledare utan hade en roll tilldelad mig vilket var typ "clown". Jag skulle springa runt och vara jobbig mot dem som ledde lektionen - alltså göra saker för att förstöra och göra alla andra okoncentrerade! Det var rätt kul, men jättejobbigt att göra av med så mycket energi på morgonen och överhuvudtaget!

I morgon ska jag nog gå upp tidigt och plugga på morgonen och sedan möta upp mitt företag för ett UF möte innan skolan börjar kl 13.45. Så nu är det bara till att sitta och mega plugga om det så ska ta hela natten!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0