stay strong

Hej kOmPiZaR!

Jag blir så trött på detta väder? Gillar att det snöar, men inte att det är slask och definitivt inte att det ska storma!

Idag har skoldagen vart rätt lång, och ganska seg fram till lunchen som tillbringades på en kinesisk buffé restaurang som var helt okej nice. Sedan var det idrott i brommahallarna när jag skulle hålla lektion och mina klassisar skulle vara olika roller så som jobbiga/bitchiga/lata osv... Efter som det är ledarskap så skulle jag då visa hur jag aggerar som lärare i sådana situationer. Det var svårt, men gick nog ganska bra för jag var glad hela tiden, haha.

Satt och kollade igenom mina bilder precis till foto projektet och dom är bra, jag är nöjd! Jag LOVAR att visa dem på fredag, för jag tror det är nu på fredag vi ska lämna in dem så då ska jag minsann visa bilderna här på bloggen.

Idag hade jag utvecklingssamtal med min mentor. Det gick bra och jag fick feedback på ämnena att det gick bra och så. Vi diskuterade även om jag ska hoppa av Matte C och kanske börja på webbdesign eller något liknande, men det kan bli svårt eftersom det är så lång ion på terminen. Hoppas hoppas!

Utlandet, utlandet om ca. 1 vecka så kommer jaaaag!

Kommentarer
Postat av: Anonym

lär dig att derivera, det är typ viktigast :)

2010-11-09 @ 19:32:50
Postat av: Caroline Stensved

SV: Tack! Pappa lärde mig att deriviera förra året, men än så länge har vi inte hållt på med det tyvärr. Men jag hoppas att du har rätt! :)

2010-11-10 @ 14:46:47
URL: http://cauoline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0