my face products

 Som jag skrev i inlägget innan har jag extrem torr hy, verkligen extrem. Jag har provar 1000tals samt olivolja, men ändå är mitt ansikte snustorrt. Jag har ändå några produkter som jag använder dagligen, flera gånger som är jättebra och som jag verkligen rekomenderar! :)

1. Bull dog, ett märke från Storbrittanien och är en hudvårdsserie för män! Jag fick dem i en goodiebag på en modevisning och dem är fantastiska! babyskinn, typ som en Elisabeth Arden eight our cream fast skönare och inte alls lika fet. Det är även en Anti-wrinkel creme. Sedan är det ansiktstvätten från samma märke, också fantastikst bra. Dessa produkter använder jag när jag ska gå och lägga mig. (Finns dock inte att köpa i Sverige vad jag vet)

2. Apotekets märke Natuvive aquaminiral products. Dom innehåller mineraler och skapar silkeslen hy så att man känner sig fräsch länge.  Ansiktstvätten ger en härlig känsla och lika så ansiktskrämen, lätt och återfuktsam. Kostar mellan 100-200kr.

3. Helosan, också från apoteket och är riktigt fet! Den brukar jag använda innan jag använder Bull Dog hudkrämen om jag verkligen är superdupertorr i hyn. Då är jag fortfarande fuktig i ansiktet sådär lagom när jag vaknar på morgonen. French conection's sugerscrub är fantastiskt bra. Det är en facescrub gjord med socker och peelar ansiktet till sileslen och slät  till en babyrumpa-känsla!  (Den är dock köpt i England och jag tror inte att den finns att köpa i Sverige)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0