saturday at Julia's

I Lördags vaknade jag vid halv 12, trött som en gnu... Jag somnade halv 6 på morgonen vilket var år och dar sedan jag sist var vaken så länge! Tog det lungt på morgonen och satt och pratade med mamma vid frukost bordet om fredagskvällen och min tur som "om händertagare" av Mamman Mia som hade fått i sig alldeles förmycket alkohol!

Efter frukosten ringde min kära Älskling och frågade om vi kunde ses och sedan kom han hem till mig som var supermysigt innan jag mötte upp Trixie och åkte hem till Julia. Hemma hos Jullan var det tjejmiddag, men Julia, mig, Trixie, Jossan, Johanna, Jessica, Malin och Antonia som var supertrevligt och mysigt! Senare på kvällen åkte de flesta in till Krogen medan jag och Trixie åkte och Träffade Andreas och Richard och massa andra hemma hos Malin :)

Idag söndag har jag bara segat! Trixie, jag, Richard och Andreas sov hos Andreas och har bara kollat på film hela dagen sedan vi vaknat och efter det åkte jag hem och åt sushi (igen) med min kära mamma.Julia och Malin

 Jag, Jessica och Jullan

Johanna och Jessica

 skitcool tjej

Jag och Trixie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0