ozzy drix

Inte bara att krig i barnfilmer föder våldtankar, anser vissa som jag dock inte kan hålla med om till hundra , så innehåller även många barnpogram olämpliga saker. Herregud! Sitter i soffan med min febersjuka Lillebror  och tittar på cartoon network och vad handlar inte programmet om, om inte rökning? Det verkar vara själva handligen, vadå sjukt??

Det är mobbning som förekommer, det "coola gänget" frågar en halvtönt varför han inte röker och att han borde göra det. Han säger att han inte får men röker självklart för att vilja vara cool inför det " coolagänget" i skolan. Först trodde jag att detta bara var en frekvens, men nej, hela programmet handlar om vad små gubbar i hans kropp tycker om att han röker och massa kemiska termer används... barnanpassat? Nej absolut inte enligt mig... Det är dessutom inte första gången dom pratar rökning vad jag har hört i alla fall. Rökning är dåligt och jag tycker att det är det som budskapet borde vara, men i detta fall är nikotinet (visst) De onda men coola vapen osv.. man kan ju få en uppfattning om att det är bättre att röka då.. Bara en av mina teorier för att de som ska bekämpa nikotinet i detta program är gjorda som "nördar"... Snälla kom igen, de är små barn som tittar på tecknade barnprogram och jag tycker inte att de ska få influenser av sånt vid 7års ålder. Usch och fy...

Visst att det är bra att det börjar lära sig nu att det är dåligt att inte påverkas av andra, men och andra sidan tycker jag att man ska hålla barnen utanför vetskapen så länge som möljigt och istället bara säga att det är dåligt och ta upp saker som att det skadar kroppen och att man kan få cancer osv.. vilket detta program inte gör! 


Kommentarer
Postat av: Robin

"Inte bara att krig i barnfilmer föder våldtankar anser vissa som jag dock inte kan hålla med om till hundra inehåller många barnpogram olämpliga saker." -lär dig skriva jävla fitta man fattar ju inte ett skit! Dessutom, analysera ett jävla barnprogram, komigen lixom. Skaffa ett liv och skriv in till KP om du har några fler pantade åsikter, DET ÄR DÄR DE HÖR HEMMA!!

2010-03-15 @ 19:29:19
Postat av: Ems

DU som har skrivit ovan!

Det du försöker att få fram genom din text är helt oförståeligt vilket troligtvis tyder på din totala brist på kunskap. Att du ens påbörjar dina egna åsikter med att skriva ”lär dig att skriva jävla fitta” är skrattretande. Du gör dig inte bättre hörd genom att använda dig av provokationer och det visar på att dina argument är så tomma att du måste förolämpa andra. Skulle inte säga att det är något annat än tragiskt och det kommer inte heller ta dig långt i livet. Om du nu ska börja prata om meningsuppbyggnader är det väll det minsta du kan göra att skriva korrekt? Det mest komiska måste dock vara att du ber henne skaffa ett liv när du själv läser hennes blogg på din egen fritid när du anser att den är totalt värdelös. Det säger en hel del om dig.

Du har också missat totalt poängen med att ha en blogg. En blogg är i första hand till för läsaren och om andra vill läsa den så spelar det ingen roll för personen bakom den. Det är precis HÄR ens tankar och åsikter HÖR HEMMA. Att du sedan kallar hennes tankar pantade gör ju inte saken bättre för din del.

Ett tips, nästa gång du tänker kommentera någon annans inlägg, fundera då på att inte göra det alls.

2010-03-15 @ 20:35:43
Postat av: Robin

rutinerat att ange sig som mig, lite väl tillbaka draget att inte våga visa sitt sanna namn?, tur att mina vänner har lite koll på sina då och inte riktigt tror på min beundrare som gillar mitt namn

2010-03-15 @ 21:17:41
Postat av: harry

FIGHT! FIGHT! FIGHT! FIGHT! FIGHT! FIGHT!

2010-03-15 @ 23:30:23
Postat av: doris

BITCH FIGHT OR CAT FIGHT? RAAAWWWWR. KÖR BARA. LANGA KOMMENTARER . ROBIN 1 "BEUNDRAREN" MER UNDERHÅLLNING. TACK.

2010-03-17 @ 17:08:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0