my weekend

Det konstiga med mig och mitt bloggande är att jag aldrig bloggar när jag har tid, utan alltid när jag har mycket saker att göra.. förmodligen för att det blir en sorts paus kanske.

I fredags var jag på bio med Julle och såg Avatar igen, och den var absolut lika bra! Jätte mysigt var det att bara vara vi två och efter gick vi och åt på O'Learys - revbensspjäll såklart, sjukt gott! Tack julle för en kanon kväll! :)

Efter bion skjutsade Julle hem mig och så hade jag spelkväll hemma hos mig som kvällen innan med Andreas, Bodde, Filip, simon, Richard,freppa och jullan. och stackars simon fick någon typ av värmeutsslag...

 Denna sportlovs vecka har jag inte sportat... Den ända jag gjort för att röra på mig har vart att gå en 50 minuters prommenad igår morse vid 9 tiden, mys! Andreas skulle upp och jobba och glömde sin plånbok och jag som skulle väcka omöljiga richard kl som skulle på hockeyskola kunde inte somna om! Jag väckte richars, sädade lite hemma, tvättade och sedan gick jag en prommenad med plånboken till Andreas. Måste säga att jag nog aldrig vart uppe innan kl 8 på en lördag men va skönt det var när ingen var ute och solen sken :)

När klockan vad 11 hade jag inget att göra utan satte mig och spela call of duty, sen kom andreas och vi fortsatte spela till ca kl 6 då vi laga middag och sen kom trixie och richard. Mys pys!


Idag ska jag inte göra annat än att njuta av min sista dag av lov och åka till min bror och äta dinner!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0