make it and spend it

 Jag är fortfarande sjukt glad över att Greklands resan och Mallorca resan är bokad, fatta hur länge jag kommer vara borta? Jag hoppas verkligen att jag blir dunder brun så att det håller sig i ett år framåt, mist!

 I Fredags Jobbade jag hela dagen på mitt kära jobb Tiger, riktigt roligt var det! Vi höll på att fixade i "källaren" inför säljkonferanser vilket innebär att man promotar kläderna på skylltdockor tillsammans med saker runt omkring som som bidrar till att "klädtemat" lyfts upp! Temat vi fixar nu är Party där kostymerna ligger i fokus och det ska bli en massa halium ballonger överallt, snyggt!

Min Bror ringde även mig och behöve hjälp på sitt företag, så jag tog med min jobbsökande vän Louise för en Heldag på Talk to People som var superkul faktist, underbart folk! De jobbet gick ut på att skriva in bla. nytecknade tele2 abonemang i datasystemet vilket kan låta ganska trist att göra från 10-17.30 men det var inte inte!

På kvällen blev det inte mycket mer att Louise och jag åt Sushi som mamma beställt och att vi bokade resan! Louise somnade nämligen vid halv 10 så kvällen blev kort och 18års festen vi skulle på var bara att glömma!

Hoppas ni haft en bra helg, själv har jag pluggat konstant sedan klockan 4 och är äntligen klar, phu! :D

               Bilden är tagen från gizmolinas privata bilder


detta söta spets hårband köpte jag från HM nu i veckan, och skorna har jag beställt förut. Alla produkterna på bilden kommer från HM. de övriga produterna finns dock ej i butik ännu.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0