dinner and song

 Tack för en härlig kväll tjejer!

 Min dag började med att jag och Andreas försov oss och gick upp när vi skulle ta bussen.. väl i skolan hade jag min enda lektion och slutade vid 10 och åkte hem för att somna i framför filmen " Har du hört ryktet om Morgans?" som jag bara såg första 3 minuterna på. 

Louise ringde och väckte mig och sa att jag skulle bege mig mot stan eftersom jag, Louise, Ems, Sara, Sofia och Mariam skulle ut och äta på restaurang. Det var hur mysigt som heltst och vi bestlutade oss för Rice på östermalmstorg och nu är jag super mätt efter thai och sushi buffén. 

 När vi ätit och babblat klart vid 11 tiden tog vi oss till Waynes där saras mamma och syrra var med några vänner och lyssnade på liveband med härlig stämning och allsång, hur mysigt som helst! Sedan fick jag ansvaret för en väldigt alkoholpåverkad mamma (alltså inte min mamma!) mig hem men fick som tur var skjuts av jack och hans vänner hem från bromma. Dock har jag nu huvudvärk av hennes alkoholandedräkt, men rolig var hon!

Hemma hos mig hade mamma tjejmiddag och mycket skratt, min natt kommer bli lååång! kacklande hönsmammor går nog inte att få tyst på! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0