Spain, 10days of rehab

 När jag kommit hem från underbara grekland var det bara att packa upp, tvätta och packa om. Inom några timmar väntade SPANIENS MALLORCA!  När jag kom kom min älskade älskling som jag saknat så otroligt mycket hem till mig och sen stund senare Trixielicious. Jag och Andreas åkte på kvällen hem till honom då jag skulle få låna en resväska eftersom mamma råkat proppa förådet fullt med prylar och lämnat min resväska längst in.  Jag fick återigen se hans underbart söta hundvalpar som bara blir sötare och sötare. Nu var de inte som små råttor som bara låg och sov, utan hade öppna ögon och försökte ta sig fram på ostadiga ben med lockigpäls. Dom ser ut som små hundar som skulle kunna pryda ett vykort!

Jag sov kvar hos mitt hjärta och tog mig på morgonen hem för att åka till flygplatsen. Resan var jätteskön och det kändes ovant att kunna lägga sig och sova ut istället för att vara vaken hela natten och morognen som tidigare 16dagar. Tråkigt nog bråkade jag och mamma några gången men bortser man från det var spanien resan kanon. Vi bodde på världensfinaste hotell med jättegod mat buffé till både frukost och middag. På frukosten fick man även champagne om man ville - dock ingen höjdare på morgonkvisten enligt mig!
 Jag shoppade även i spanien, både de jag shoppade där och i grekland kommer upp i kategorin in my wardrob senare :) dock inte resepresenterna jag köpte till mina vänner och alla miljoner vykort jag skickat till mitt hjärta från öarna, hihi

 Underbar sommar änsålänge måste jag i allafall medge, men den är långt ifrån över!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0