Paros, musik party and rock n' roll

 Paros, famlijevänligheternas ö - ön för att ta det lungt och om du ska festa, så finns de en klubb där ALLA, preics ALLA är. The Dubbliners.  Paros var i all fall underbart, på alla öar utom IOS hyrde vi moppar för att få ut det bästa möjliga av öarna vilket är något jag verkligen rekomenderar för alla som någon gång ska till grekland, för party eller semester spelar ingen roll. Just Don't drink and drive.

 På paros slog min sjuka till dag nummer 2 och även samma dag som Ludde Bratt, Kevin krooks, Frekdik thor och Adrian Sillberman mötte upp oss och joinade gruppen igen.  Jag stannade hemma då jag mådde sjukligt dåligt och sov länge för att bli av med allt, men det blev jag inte för sen kom hostan.

På Paros träffade vi en 30 årig Louis som lämnad England då han blivit dumpad av sin flickvän. Han spelade gitarr och sjöng för oss medan havet brusade mot stranden och när solnedgången var som vackrast. Han följde även med oss vidare till nästa destination.

Iväg från Paros bar det mot Ön vi sett fram emot och sparat till sist - IOS! På ios skulle vi möta upp 10 grabbar till som fick vårt gäng att bestå av 29 människor, SÅ NICE!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0