" mykonoooooos" - let's put your hands up in the air for, "mykonooos"

Mykonos var undebart, det första som mötte oss var galna hotell ägare som hoppade på oss om att deras hotell var bäst och ett gäng lyxbåtar där ryknena om vilda fester till kvällen skulle äga rum.Väl framme på vårt hotell var utsikten och rummet kanon och vi kunde äntligen slappna av efter en ruff night.

Mykonos bjöd på mysiga gator, världens 4e vackraste strand engligt flera resemagasin och parynätter och en hel del ozu för vissa av oss.  Mykonos var ändå inte, enligt mig, fantastiskt. Det är en ö man stannar på i max 2 dagar och festar för att sen bege sig vidare, luffande till nya platser och öar.

Jag och Louise träffade även en movie maker som gjort en massa kända filmer som ex. The blackbook och en manuscript writer som tyckte det skullle bli kul att vi skulle till USA nästa sommar och sa att de kunde fixa statist roller till oss om vi ville vara med i någon film, det tackar man ju inte nej till! :D

 Ett dansgolv fullt med människor och en bardisk med dansande Svenska tjejer blev vardagsmat, lika som ett last years trip in crazy Italia.  Vidare från mykonos kom  PAROS.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0