IOS, party like there is no ending

IOS, party like there is no ending. Det finns helt ärligt inget slut på partandet på IOS. Till skillnad från stockholms krogar börjar festen i grekland vid 2 tiden och fortsätter lååångt in på morgonen vid ca. halv 10 tiden.

 Det var sjuktkul och det är bara att köra ourstyle, från festen- sova en timme- sedan stranden. Eller helt enkelt bara gå direkt till stranden.  jag sov ca. 1-2 timmar om dagen på IOS förutom en natt när jag somnade när jag stog i duschen trots att jag hade vattenstrålen rakt i ansiktet... Det fick bli vilodagen.

Annars var det crazy speciellt med en galen Christian som alltid hamnade i trubbel och blev jagad av hotellvakten och rullade i åsnebajs ned för ett stup.  Han överlevde med skrapsår och ömhet i kroppen och ställde sig direkt på dansgolvet. Han gjorde sig även den vänligheten att väcka mig direkt när jag somnat varje /natt/morgon.  liksom såhär ; först följde han mig hem, gick ned och festa lite snabbt och gick upp till mitt hotell och väkte mig. Väldigt snällt - tack din häst :)

 Ios var i alla fall GRYMT! Vi hörde ett X-antar männiksor som sa att de åkte till Rodhos på semester och till Ios för att parta så står ni någonsin i valet o kvalet mellan Rodhos och Ios vet ni nu garanterat vad ni ska välja!

Från att stannat på IOS 6 dagar åkte vi till Vackra Santorini överdagen, gjorde stade och tog nattbåten till Aten där Shopping och Sightseeing väntade samt sista natten på ett lyxhotell i förstaklass för mig, Sara och Louise. Tycker synd om de andra som hamnade i slumm delen och det första dom fick höra var " gå inte ut på denna gata för här blit folk knivhuggna och mördade". Tips nr 2. Bo i den finare delen i Aten om ni åker dit!

Ett stort tack till alla underbara vänner som gjorde resan oförglömlig. sjukt galet,kul och spårat! några av alla 3500 bilder...
Detta är endast några av de bilder jag fotat :)


Kommentarer
Postat av: Niclasnicole

Very Good Directory !!! Keep It Up.

2012-07-20 @ 07:08:25
URL: http://niclasnicole.blogyd.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0