dondé esta our luggage? comprende señor?

Idag är det exakt 1 månade sen resan till Grekland bar av, och hur lyckat och under bar blev inte dessa 16 dagar med underbara människor? jo väldigt!

 Det blev kaos när jag och Louise landade vid 18tiden på flyplatsen i Athen. Vårt bagage var nämligen inte med vårt plan från münchen... Inte nog med att vårt bagage var borta så skulle vi hinna med en båt till ön Mykonos vilket troligen inte skulle hända då strejken bröt ut samma dag och hela Pireus hamnen var bombarderad av demostranter och alla båtar var inställda. Vi begav oss till Hamnen Rafina istället, chekade in på ett hotell som kostade skjortan och ringde till flygplatsen för att medela vart de skulle leverara vårt bagage när det anlände till Grekland.

Ständigt fick vi nya tider då våra väskor skulle komma, och var därför uppe hela natten och ringde och pratade med flygplatsen vilket bidrog till en ganska så vädligt dyr telefonräkning från min sida... Med en Hostande och jättesjuk Louise som senare skulle smitta oss alla 20 som var på grekland så var det viktigt med medicinen i resväskan, och äntligen 12 timmar efter första tiden vi fått kom äntligen vårt bagage och resan till gay och jet-set ön Mykonos bar äntligen av så vi kunde möta upp de andra.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0