it's complicated

 Wow! Jag är glad, och känner mig mysig inombortds. Jag och mamma har precis kommit hem från bio:n då vi såg it's complicated. Ni måste se den!!  Det var nog en av de bästa filmer jag har sett, som är sånna mys filmer som typ " the holiday" och sånt. Fast man kan inte förutspå slutet... Den var inte bara härlig utan också riktigt rolig, absolut en underbar film aka. Carro-film.  Me likey likey :)

 Skulle egentligen jobbat idag efter skolan, men det var kontorsmöte hela dagen och eftersom jag har heldag i morgon så blir det inte jobba förens på Onsdag. Efter skolan åkte jag och Alexandra in till stan och gjorde lite shopping och jag ska lägga upp bilder på nya kläder jag har köpt, bara att det inte blivit av i helgen nu när mamma lånat min kamera. Idag köpte jag i alla fall ett par hänglsen och en cool t-shirt från H&M som var designad av någon som tydligen var känd som jag inte hört namnet på - men den föll mig i smaken.

 Efter att vi gått klart tog vi oss en mysig lunch på MUGGEN på götgatsbacken och begav oss sedan för att se Alexandras nya lägenhet som dom höll på att inred. ÅÅÅH VA FINT! Jag blir så avundsjuk, jag skulle också vilja ha mitt egna lilla kryp in mitt i stan sådär, MYS!  

 Hoppas dagen vart bra!

made by me copyright


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0