january 5th

Hets hets och ännumera hets, eller framförallt stress! Jag jobbar och jobbar och jobbar, känns som jag inte hinner med annat och därför har jag inte hunnit skriva plus att min ena dator var knäpp igår och mellanslag inte fungerar..  Ända sedan nyårsafton har jag försökt att lägga upp biderna på Facebook men det går inte och jag överdriver inte om jag säger att jag försökt mer än 50ggr. Hatar krångel mer än något annat tror jag.  Hoppas Jullan lyckas. 

Idag var jag hemma från jobbet,  har fått problem med min huvudvärk igen vilket suger så var hemma och vilade.  Men i morgon blir det jobb trots röd dag och sedan på kvällen ska jag och Andreas gå och se Avatar (hoppas jag) Köpte biljetter med fattar inte om dom gick igenom eller inte för får inget mail då sidan hängde sig så det återstår att se.  Min uppdatering i morgon blir alltså efter bion som börjar halv 10, MYSIGT!

Ikväll gick jag på handbolls träningen ikväll och det känns skönt att ha rört på sig efter all julmat snart är det jobba på beach 2010.. Samma sak varje år men nu jävlar ska det funka!

Nyår
Julia och Jag

Julia, Simon, Trixir och Jossan

Jag och Min Älskling


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0