2010

Då var vi inne på ett nytt år, ett dubbel siffrigt! Nyårsafton blev jätte bra måste jag säga. Kvällen började som planerat hemma hos Sara med kanon middag och singstar och spel. Vi frirade självklart Mariam som fyllde år nu 1 Januari och min tårta jag bakade blev mumsig!

Nyårskvällen blev så att vi tillsammans åkte till bromma och de andra hoppad av i Drottningholm och jag fortsatte medbussen och mötte upp Trixie, Julia och Jossan och åkte mot Stenhamra. Vi fick sista bussen där att vänta i 13 minuter så att de andra skulle hinna med den, vilket det gjorde. Vi Tog oss istället hem till Staffan då Martin åkte till Stan och firade det nya året där. Jag tyckte att det blev kanon bra och jag hade jätte kul!

 Första januari belv en dag då det inte alls hände mycket, jag och Andreas belv hämtade från Richard där vi sov och sedan spenderades dagen i soffan från kl1-12 genom att bara kolla på film och sova i mellanåt. Hahah, men men det var länge sen man hade en sån slappis dag!

Igår hämtade mamma mig från Andreas och sedan tog vi en lång prommenad innan vi åkte in och fikade tillsammans istan.  När jag kom hem var det till att sminka sig snabbt och skynda sig till taxin som väntade. Åkte den till Julle och åt super god middag och hade mini julafton! Det blev räk-och laxsmörgås till förätt, kalytterfilé med mörkelsås oh pomduchess till varmrätt och glass med frukter till efterätt. MUMS! vi avslutade kvällen med att kolla på film. Tack så jätte mycket för en trevlig och mysig kväll och för min älskade Parfym!!

nyårsbilderna kommer, tar sin lilla tid att ladda upp för det blev över 300st!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0