Tiger - LookBook photos

Dagen började med stressigt då kamererna strulade plus att det alltid tar ca en timme innan man kommer in i själva plåtningen. Idag var det nämligen LookBook plåtning!

STORY: Något som var kul var när jag kom och jeans modellen kollade på mig hela tiden och jag tänkte, vad är problemet, kan du inte bara koncentrera dig på modellandet? Han såg verkligen frågandes ut ochs edan mitt i fotandet ska han, jag känner igen dig så himla mycket! då var det jag som kände mig som ett frågetecken.. haha och så frågade han " Dansar du? Har du dansat tillsammans med mig?" Och jag har inte alls för mig att vi har det men svarade att jag hade dansat förut. Han var tydligen en proffs dansare också och jobbade som korregraf på balettaklademin och massa andra ställen där han även dansade. Jag sa att jag hade dansat på Lassa Kühlers dansskola och då svarade han " Ahaa, det är därifrån jag känner igen dig".  Känns som han misstagit sig på person, men man vet aldrig! haha

Vi började med att plåta Tiger Jeans som gick bra och det blec hur snyggt som helst och sedan blev det herr och dam plåtning.  För min del vart det inte så stressigt då jag satt och tittade på när de plåtades och skrev ner alla styles och så på datorn så man vet vilka plagg man har fotat för vilken bild.

Jag åt lunch vid 12 och sedan var det dax att åka till Skolan, Vilket jag inte har lust med alls. Jag vill hellre vara kvar på jobbet och jobba - det är så mycket roligare!    
Jimmy som är hur trevlig som helst som var med sist på webbplåtningen jag jobba med!
Bilder från: http://www.tigerofsweden.com/inside/ 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0