theater and bathing

Nu har jag vart dåligt på uppdatera igen.. Men nu är det lov och jag ska inte jobba eller åka bort så har all tid i världen!

 I Torsdags var jag på stadsteaternmed klassen, obligatorisk inom svenska B, och såg pygmalion. Vi gick kanonbra platser tillskillnad från några andra i klassen på 2a balkongen första raden. Det var en roligt teater fakist och jätte kul att göra något annorlunda på de sättet med klassen! :)


I fredags badade jag iskvak!! Visa det det med en bild då jag hade bråttom och inte hann skriva... Det var superkul! Mötte Mela, Olivia och Maria innan och åkte dig och vi var jätte taggade och nervösa men det var verkligen kul. Man var så inställd på att hoppa i vattnen att det inte ens kändes konstigt att bada då de var is.
 Jag hade förväntat mig att det skulle vara MYCKET kallare än var det var att bada. Mest fick blackout på vad som vad höger och vänster när jag skulle sätta i isdubbarna för att ta mig upp. höger och vänster är inte alltid min starka sida... Men kul var det, skulle verkligen kunna göra det igen!
Kommentarer
Postat av: harry

sen så var det ju det här med sär skrivningarna!

2010-03-07 @ 00:17:10
Postat av: Anonym

fan... jag är för dåligt på det alltså... Men ser nu faktist!! men orkar inte ändra (A)

2010-03-07 @ 13:09:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0