no school :)

 Jag sover som en stock om nätterna nu förtiden och drömmer varje natt, vilket jag trivs med. Det innebär också att jag pratar mycket i sömnen, igår vaknade jag av att jag hörde mig själv ropa " men pappa jag blir så arg på dig" och så började jag skratta. Man känner verkligen skillnad på sömnen när man drömmer och inte, eftesom man känner sig mer utvilad då.

Inatt somnade jag sent, närmre bestämt vid kvart över 4 och vaknade med huduvärk vilket inte är ett bra täcken för att ta sig till skolan när man dessutom förlorar sitt kroppsliga innehåll av matförgiftningen. jag stannade hemma idag!  Har pluggar lite spanka och samhälle och gjort nödvändiga saker , perfekt!

 Ikväll ska jag träffa Andreas om kom hem från fjällen igår så jag, Trixie och Jullan ska kolla på våra mäns hockeymatch, haha, och sedan ska vi bege oss hem till mig :)


 Mitt bästa tips att överleva matförgiftning är att "pimpla" iskall avslagen coca cola som stillar illamåendet och även blåbärssoppa som är bra för att stadga magen, "pimpla" med sugrör! :D haha

   
made by me copyright


Kommentarer
Postat av: harry

men man drömmer ju alltid 5-6 gånger varje natt :)

2010-02-09 @ 17:19:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0