christmas day

Nu är julen över, så gott som i alla fall och man måste vänta ett helt år på att den ska komma igen! Och nästa jul... går man inte i skolan längreeee! wiooo :)

Min julafton vad underbar och kanon bra som alltid, jag åt massa mat och gick upp minst 7 kilo och sedan öppnade jag julklapparna.

Julaftonsmorgonen började hos pappa med julfrukost och Ice age som alltid visas på tv4 film på julaftons morgonen. När Ice Age var slut så öppnde vi några paket eftersom pappa ångrat sig och sa att vi i alla fall kunde ge varandra några få julklappar. Av pappa fick jag ett bar Björn Borg långkalsonger, en vit morgonrock och 500kr.  Check på önskelistan - sjuuuukt bra :D

Vid klockan två tog min bror och jag bilen hem till Julle för att ge honom en julkram sådär på julafton och sedan åkte vi och plocka upp mamma och lillebror för att åka till Mormor och Morfar.

Klockan 3 kollade vi Kalle Anka och efter Kan du vissla Johanna och kom äntligen fram till att det faktiskt är inspelat på mormor och morfars gata i Bromma som vi alltid diskutrar varje år. Jag hade rätt - yeees!

På kvällskvisten öppnade jag en massa flerpaket! Fick typ allt från min önskelista, Shoppingdag med mamma, Make-up kurs på make-up store , mer pengar, svarta boots med klack, MAC smink och massa annat!

Efter gröten och allt sånt gott åkte vi hemåt och jag och min lillebror kollade sista avsnittet av julkalendern och spelade de nya wii spelen, Fifa 11 och michael jacksson spelen bla. :)

Hoppas ni hade en underbar jul,
Tomten kom när jag var och köpte tidningen!

Blus: Oddmolly

Lillebror


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0