back in sweden!

Nu är jag hemma i Sverige igen! Kändes ganska bra att åka hem igår, innan kändes det trist och jag längtade inte alls speciellt mycket men när jag väl satt på planet kändes det bra. Hade inga vinterkläder när jag landade men kände mig ganska comfortabel i en kofta, jeans och solbrillor på huvudet trots att alla människor kollade på mig som att jag inte var klok i huvudet som gick så tunnt klädd i -13 grader. Visst att det var ac 50 grader kallare än de land jag precis åkte ifrån, men en sak kan jag säga: Det var inte SÅ farligt kallt, thailändarna älskar aircondition vilken kändes ungefär som samma utomhustempratur här i Sverige som dom har i sina köpcentrum! hihi

Jag fikade med mormor innan hon skjutsade hem mig och sedan har jag bara packat upp, pratat med kompisar och städat lite tills Andreas kom hem till mig vid 4 tiden. Det jag är besviken över med Thailand är nog att jag hade för höga förväntningar på shopping, dom har ju ingen känsla för stil överhuvudtaget på kläder osv. Jag köpte nästan ingenting! 4 par skor, 2 armband, hudkrämer, 1par örhängen,2 stjarlar och en free-bra. Det var allt... sjukt va? Känns ändå rätt bra att inte komma hem med massa onödigt och samtidigt ha pengar kvar på kontot!

Nu ska jag somna skönt under filten här i soffan, i morgon är det skola som gäller och senare mot kvällen ska jag på ett Event på Laroy kl.21.45 for en lansering av twilight beauty och eclips, nice! Innan jag somnar ska jag läsa igenom minsa 28 mail jag hade i inkorgen varav inget var reklam, vuxen poäng till mig! mohahaha. Dock inte de roligaste poängen att plocka kanske.... hihih sov gott tröttmössor!

( blogg vägrar som vanligt ladda bilder, så det kommer)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0