friday again

Veckan går verkligen snabbt! Duktig som jag var tänkte jag att nej, ska man träna så ska man träna fullt ut och bestämde mig för att vara med ändå och som jag blivit told... träningsvärken blev bättre!  Trevligt att kolla  på Idol med mina kära vänner också innan min älsklings plutt kom hem till mig och myste.

Skolan flöt på bra och vi fick sluta 2,5 timme tidigare så det var skönt att inte ha heldag. Hade problem ett tag att nå Milou som jag skulle fika med men det gick ju inte super bra till en början så jag började åka hem till henne och då ringde hon. Vi tog det lungt bara och lyssnade på Trixie's bror Rasmus som rappade live i radion och sedan var det dax för att bege mig till Stan för att bli bjuden på Middag av min kära storebror ,jonas, med hela familjen.
Vi åt på ett jättefint och gott ställe som heter Grogg och ligger på en tvärgata av Götgatan. Tack kära du för en trevlig kväll och kanon god mat!
Senare på kvällen dorg jag hemåt, uttmatad och orkade inte göra något speciellt så drog inte till de andra utan kollade på film!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0