First day

 Förstadagen på mitt nya jobb idag!  Sov hemma hos Trixie och åkte direkt till jobbet tidigt på morgonen så trött att det var sjukligt. Denna vecka har inte bjudit på många sovtimmar minsann! Jobbet gick jättebra, det var svårt att lära sig kassan i början då man knappt såg vad det stod på knapparna men det blev bra efter ett tag. Har lärt mig göra caffe latte och olika brödtyper mm.   Jag är jätte nöjd med min dag, så nu kommer jag förmodligen jobba varannan lördag. Bageriet heter Stinas Bageri och det är så himla mysigt!

 Det var roligt idag på jobbet när en som arbetar på Tiger kom in för att handla fikabröd.  Jag har jobbat på Tiger hela veckan och sen nu när det är helg möter han mig i ett bageri, snacka om att jobb är min fritid? Det var hur kul som helst för han blev lite små chockad sådär så vi stod bara och småskrattade lite. Kanske är jag faktist en arbetsnarkoman? Tur är väl det i såntfall att man är beroende av något vättigt som andra i denna värld verkligen inte är. Scabbigt.  Hard work, work resulterar i något bra alltid anser jag plus att jag tycker det är roligt med nya utmaningar!

I kväll har jag bara tagit det lungt, sovit lite i soffan och kollat Gossip Girl och pratat med AlliG och catchat upp helgens händelser. Nu är det dax att lägga sig i sängen och kolla på en film.

Butiken
källa: Stinasbageri.se - 
eftersom min bror byggt hemsidan har jag för mig att även alla bilder är tagna av han, haha


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0