tiger of sweden - time to work kids, keep it up!

Hola

 Idag är jag död, har sovit ca två timmar och bara ätit en nutrilett till lunch då jag inte hann mer. Ingen frukost och ingen middag. Bra jobbat carro! Känns som jag håller på att svimma nu och jag mår helt konstigt i hela huvudet och kroppen.

 Efterskolan åkte jag direkt till jobbet som hade haft inbrott undernatten och det var en liga som snott massa datorer på 6 minuter, dom är så sjukt snabba dom där rackarna alltså! usch och fy för sören.
 Jag markerade i alla fall alla tyger som kommit till kollektionsoärmarna till säljmatrialet som vi ska jobba med framöver till Modevisningen. Det var kul och jag han faktist med ganska mycket.
 
Jag fick en inbjudning till HOPEs utförsäljning nu på torsdag den 28maj av Erika, mycket roligt. Den är klockan 7 på morgonen så men ligger precis vid skolan så jag får se om jag tar mig en fluckt förbi och fyndar något snyggt!  Sedan fick jag med mig ett par sommarstövlar hem, dom är i mocka i begie nyans och är öppen i tårna och i "mitten av foten".
 Känndes bra i alla fall. Nu ikväll har jag bara suttit barnvakt åt min lillebror, haft tråkigt och bara stirrar på tv:n med värdelösa program....
 sov gott


 hittar inte min kamera sladd... den försvinner alltid.det är därför jag inte laddar upp några bilder. det kommer!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0