i like shopping with Alligator when she isn't simming in the thatch

Idag var det matte nationella för alla som läser Matte A  så jag behöve bara gå på matte lektionen och var därför i skolan i b ara 1,5 timme. Provet gick helt okej faktist hoppas jag, både lätt och svårt.
Efter skolan åkte jag och Alex in och shoppade lite mer, eller i alla fall jag. Jag införskaffade mig lite nya underkläder som är snygga när man är brun inför sommaren samt ett bar jeans shorts med ljustvätt.
 Det känns bra faktist, ska dock försöka att spara mina pengar... kanske får mer när jag fyller år om två veckor för hoppningsvis?? :D
 Lunch käkade vi på taco bar och vi kände oss som två hungriga hulliganer som inte fick nog av maten...  men hur mycket som helst kan man ju faktist inte äta!

Efterskolan träffade jag Andreas ett tag innan han hade hockey fys och sedan har jag inte gjort mycket mer än att käkat middag, kollat på gossip girl och somnat ca 40 min och sedan vaknat, tagit ett bad. Inte så skönt som jag räknat med då det inte fanns något varmvatten tyå då det var halvjummet... men men,   mamma har ringt så några håller på att kolla upp det.

 sleep tight Mina shorts från never denim kollektionen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0