help me out, it's burning hot and freezing cold here

 Försökte boka tid hos doktorn idag men fick inte en tid förens torsdagen den 28 klockan halv 11 på morgonen, det lär ju verkligen hjälpa att vänta så länge. Jag mår inte bra just nu, håller på att svimma ofta, det svartnar liksom i ögonen, mitt huvud " strålar" och duknar ständig samtidigt som jag får ont i hjärtat ibland och håller på att bli utbränd eftersom jag är speciallist på att ta på mig för mycket ansvar. Jag ger förmycket av min tid till att ställa upp för vänner och glömmer bort mig själv och min familj så i princis försör jag allt som har med mig själv att göra.

 Idag efter matte nationella som gick ganska bra åt jag lunch med Micaela, Alexandra, Rachelle och Alice på Noco vilket var ett tag sedan jag var där.  Det var i alla fall mycket trevligt. Eftersom jag mådde dåligt åkte jag hem,alla lektioner var inställda utom spanskan idag så jag missade nog förhoppningsvis inte så mycket. Senare på dagen träffade jag Alexander och sedan kollade jag på DH och det känndes som jag missat evigheter, vad hände med Edie?!?
    Nu ligger jag i sängen och funderar, har gjort klart plugget till i morgon då det är redovisning i svenska och idrott. Hoppas att det går bra, snart ska jag sova i alla fall.

 sleep tight, repair your mistakes if you can...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0