god damn, you make me confused about myself...

God kväll
har precis vaknat efter att ha sovit lite. Har ränkat ut att jag bara sovit 14 timmar på 3 dygn, de vill säga hela helgen. I natt sov jag bara 1 timme och 50 min så jag har mått dålugt hela dagen, men jag kunde verkligen inte somna. Tror att jag börjar bli sjuk. Har  typ haft feber i helgen och frysit och mådde illa och så igår... Nu måste jag plugga lite mer så jag är förberädd i fall jag ska ha muntliga nationella i spanska i morgon. Är så trött, ska verkligen bara plugga lite sen sova.

Idag efterskolan åkte jag pch AlliG in till stan och shoppade lite. Det blev två nya bikinis för mig samt mina örhängen som jag köpt förut 2 ggr men alltid lyckas tappa eller ha sönder. nu har jag nya för tredjegången i alla fall! Andreas kom in till stan också och gick runt med oss, mycket trevligt. Sedan åkte vi hem till mig en liten stund innan han åkte hem, jag laga middag och sov.

 Här är mina bikinis,  den som ser röd ut är inte röd utan korall färgar så båda kommer nog bli super söta när man fått en snygg solbränna!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0