a lot of feelings is spining around today

 Hejsan svejsan

  kom nyss hem från en överraskningsfest jag,jonas  och släkten anordnat för Pappa som fyller jämt idag 1a maj!!
 GRATTIS MIN ÄLSKADE FAR!  kvällen började med att jag vaknade hos Micaela eftersom jag sov där efter valborg( vilket jag skriver om i morgon) och solade lite innan jag åkte hem, duschade och stressade sönder för att ta mig till huddinge. Mamma var snäll och skjutsade mig till Årstaberg eftersom det inte går några tåg mellan t-centralen och sthlms södra.
Hemma hos pappa grattade jag honom och gav honom min och jonas ena present som var en mörkblå tröja från Tiger.
 Jag förberädde pappa som trodde att han, jag och jonas skulle ut på restaurang och käka men istället så satte jag på han ögonbildel samt min ipod i hans öron och ledde han ut. Jonas och min kunsin Nathalie mötte honom och så körde vi hem till min Faster och hennes man där hela släkten stod med tutor och grejer och han blev sjukt chockad och mega glad när alla skrek " suprice" när jag tog bort ögonbildeln och musiken. Så en lyckad kväll har det verkligen vart med mycket musik och allsång som alltid i min blogg. Började med bloggy idag också samt twitter så jag ska fixa så det hamnar på bliggen också.
 Funderar även på att byta blogg namn, får se hur det blir!

 Hoppas dagen vart bra, skriver mer i morgon. du ska jag kolla på mina nya filmer.. Gossip girl ett och två tillhör mig, mohaha! Det blir gossip girl eller twilight nu, får se!Kamera batterierna tog självkart slut... bilder och en filmer kommer!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0