a great birthday

 Lyckos mig som fick en kanom födelsedag!
 
Blev väckt på morgonen av välbekant sång sjungen av min mor och öppnade paket som innehöll ett thomas sabo armband, värmeskydd till håret samt en check med en heldag med min mor då vi ska på massage äta tillsammans och andra överraskningar! Väl i skolan blev jag grattad av mina kära klasskamratet som ropa grattis när jag kom... en timme föresent då mamma inte väckte mig i tid haha... som även sjöng så vackert för mig.

 Struliga resturangen  Dubbel w glömde bort våran beställning så vi fick maten efter 40 minuter samt att dom hela tiden glömde tända ljusen vi bad om.. sjukt jobbigt. Dom håller alltid på och segar sig med maten samt att dom aldrig uppdaterar deras meny.. jag ska nog inte äta där på ett tag, vi alla börjar tröttna.

 Efterskolan åkte jag hem till underbara Julle och låg i solen som sken så fint på min födelsedag. Sedan blev jag bjuden på restaurang med släkten på jungfrusundsmarina och jag åt en supergod måldid som bestod av sparris soppa med nån lax röra till förrätt och halstrad rödning med färskpotatis till varmrätt och sedan fick jag en fin glass som det glittrade om samt att personalen sjöng för mig, TACK JULLE!

 Jag fick fler fina presenter som 500kr av mormor och morfar, blommor  och presentkort på gina på 500 av ludde och julle samt en fin täckning ludde målat. Sedan fick jag blommor av mamma och en dag på stan med min storebror  då vi ska äta lunch och shoppa present till mig, lovely! I skolan fick jag present av Mickis och Alexandra som var en nice hårinpackning och ett gulligt diadem. Plus att gulliga Alexandra pysslat och gjort en specialare till mig, tack gumman!
 Träffade även lillen inna  jag var på restaurang och fick en söt the stray boys kofta och sedan fick jag 3 presenter av min gulle plutt Andreas!  Förutom hans kärlek då så fick jag en dag då vi ska hitta på något som jag vill göra och sedan två presenter till som jag inte öppnat än eftesom han somnade i soffan och jag ville öppna när han var med (haha)

 Tack underbara släkt, vänner och familj för en kanon födelsedag samt Julle för att du är en sån underbar människa och fixare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0