23 05 09 saturday

i lördags gick jag upp tidigt eftersom vi skulle spela in ett skolprojekt, så det blev typ en timmes sömn för mig... Efter mycket krångel och dåligt bestämmelse träffades jag och min grupp i slussen och spelade in våran film som nog blir bra!

Klockan 13 stod det lunch med bror på schemat vilket var trevligt. Vi tog en brunch på Waynes vid medborgarplatsen vilket var jätte mysigt och sedan gick vi hem till han en snabbtis, hämtade kameran och gick ned mot slussen och kollade på alla militärbåtar från försvarsmakten som av någon anledning stod där nere.  Efter det gick vi till Grand Hotel och tog oss en god drink  som vätske paus innan vi fortsatte prommenaden  och tog en massa bilder.
 Varför är det så många som facineras av när man tar bilder egentligen, det var massa folk som stannade och kollade när jag blev fotad och tog kort på oss och grejer.  Men jag tror att det blev fina bilder, hoppas det med tanke på att jag hade sovit i mitt smink och knappt sovit något, men det såg naturligt ut så det funkar nog haha. Får nog se dom snart!


lägger upp dagens bilder senare

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0