just live - Torsdag

 Eftersom jag fortfarande är sjuk var jag bara i skolan på företagsekonomin och gjorde förhöret och sedan matteprovet lektionen efter. Efter käkade jag, Micaela, Alexandra och Rachelle på Koft och efter det  det åkte jag och fikade med min älskling och tillslut  sedan åkte jag hem till Milou. Milou och jag bestämde oss för att möblera om eftersom hon bytt rum. Vi skulle flytta sängramen + 90-sängen i hennes "nya rum" till det gamla och ta hennes 140säng  till det nya. Det var jobbigt. Vi börjad med att skruva ned en massa hyllor, sen montera bort sängramarnas ändar. Efter flyttade vi runt jätte mkt och försökte komma på olika sätt att få ut skiten ur dörrposten och lyckades som tur var tillslut! Wioohoo. Olyckligt slut belv det när Milou tappade hela sängen med en smäll ned på mina tår.... Jag trodde seriöst att dom hade gått av men icke sa nicke, dom höll!
¨
Jag kom 40 min sent till min Idrott som vi skulle planera en dans på, men det gick bra i alla fall. Våran dans blir skit bra. I min grupp är det Kalle, John, Christian och Alexandra och vi ska dansa till Call on me av Eric Prydz.  Grymt och vi ska göra en sån snygg dans som i videon - fast med egen tolkning och på vårat sätt och det ska bli skit kul!

 Efter skolan träffade jag Andreas igen och sedan lagade jag mat till han snäll som jag är. Sedan lagade jag middag som jag och mamma käkade innan jag tog bussen till Milou. När jag kom hem till Milou han jag bara komma in sen åkte vi tillbaka till Ekerö igen för att träffa Emma och sen hem... Suck, kunde lika gärna åkt  buss 1gång istället för 3...
 jaja, man ställer väl upp för laget :)

Nu är jag hemma hos pappa, har vart i stan hela dagen med Alexandra.
Min dag började inte så bra, jag deckade i sängen framför "tropa de elite" hemma hos milou trött som fan. Jag skulle möta Christan vid Höglads torget 07.50 för att vi skulle ta 12an tillsammans. Kvart i svarar jag i telefonen, trött som fan och möts av en christan som säger " vafan, ligger du och sover?" och sen vare bara att slänga på sig kläderna och springa ned för att hinna med 12an. Jag hann, på något konstigt sätt. När jag var på satt inte christan där så jag ringde han, och då skrattade han och sa att vi skulle mötas 50 inte att vi skulle ta den som gick 50. Typiskt tänkte jag och hoppade av vid ålstens gård och skulle vänta in den efter. Dum som jag är tänker jag att jag hinner tillbaka trots att christan sagt att jag skulle vänta där jag var, men det gjorde jag ju inte och missade den som han satt på... Hoppade i alla fall på den efter och christan var snäll och tog den med. bra start på dagen? Naj, tror inte det.
Vi var på vatten föreläsning på universitetet och det var über tråkigt... vi fick i alla fall sluta efter två timmar vilket var vid 11 och då åkte jag och Alexandra in till stan. Vi käkade först på Kofi och sedan shoppade lite, och jag som shoppar hela tiden börjar känna mig bankrutt nu... damn.. Jag köpte i alla fall ett par Ljusa Nudie jeans, en vit stjarl och en vit body ( måste ha den till idrotten!! haha)

Nu är jag mega trött, eftersom jag är sjuk kände jag mig bara död och ska nog sova en stund nu innan maten. Eller ska hjälpa pappa föst, sen sova. Efter det kommer Andreas till mig, mysigt ska det allt bli.

hoppas ni får en bra kväll! :) lägger upp bilder i morgon
         Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0