Salmon sallad times two

Idag började jag som vanligt jämna veckor klockan 8.  hade matte, företagsekonomi och sedan mental träning innan det var dax för lunch. Käkade med Micaela och Alexandra på Koffi och åt en supersmarrig sallad med lax, bullgur och keso bl.a, mums!  Sista lektionen är spanska efter lunchen och när vi väl kom dit visade det sig att vi tre inte skulle vara där utan jobba på en uppgift hemma... segt! Det var bara de som inte skulle fortsätta med spanska steg 4a som skulle vara där, så egentligen hade vi slutat klockan 11 och var kvar i skolan 1.5 timme extra.
         
 Jag skulle vara hos sjukgymnasten kvart i tre och stannade därför kvar i stan och mötte upp Andreas och tog en fika på Espresso house, mycket mysigt. Sedan tog jag mig en tur ner för Kungsgatan på G mot grevturegatan där sjukgymnasten ligger och sprang in på salt och köpte ett par begia shorts till sommaren.  Hos sjukgymnasten gymmade jag i 55 minuter, jobbigt med det kändes kanon efteråt! Åkte till Karolinska där pappa jobbar och åkte hem med honom. Hemma började jag plugga matte som sjutton, bad pappa laga likadan middag som jag åt till lunch vilket han gjorde. Det är så gott!!
 Eftermaten pluggade jag lite till, kollade desperate housewives och blev lättad när man fattade varför han var ute efter Mike. Visst var det bra?  Pluggade mer efter programmet och slutade nyss eftersom sängen kallar. Kom på att jag inte lagt ut någon bild och nog inte nämnt det heller. Köpte ett par snygga jeans i Fredags från Gina faktist. Det är hål i dom överallt haha,  snygga till sommaren tycker jag i alla fall och grymt sköna :)
 sleep tight, lägger upp bilderna när jag kommer till mamsen där kamera sladden finns :)
gott med lax!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0