out of my mind

 just nu pratar jag med Milou. Jag är så sjukt trött och ska nog sova snart. Har pluggat sista biten av kvällen på min svenska novell och innan gjorde jag ingenting. Jag är helt slut, plugg trött som fan och vill bara sova i en månad utan att vakna.

 Idag började jag morgonen med att gå upp sju eftersom jag skulle vara hos sjukgymnasten halv 10. Trött som ett djur tvingade jag mig upp ur sängen och tog mig tid, trängade och kände mig duktig. När jag var klar åkte jag hem till mormor och morfar för att lämna av min tunga bag som jag hade med mig,  Hemma hos mormor möttes jag i dörren av deras städerska som städar med mormor hos dem i veckorna. Mormor och hon har så roligt och det märkte jag när jag kom in, för när mormor sa " here is my darling " så kom hon och kramade mig och sa " hello! if you are Lenas darling are you my darling" och skrattade. Förvånad? svar ja... Jaja, det är väl bra om man har en kompis relation med sin städerska. Rik var hon i alla fall eftersom hon hade västa lyx bilen, undra värför man vill städa då?

 I skolan hände inget roligt. Vi hade en gästföreläsare som är vise VD på SAS hos oss som pratade om hur företaget fungerade mm. på våran företagsekonomi lektion. Det var nog det ända som var kul. Åkte direkt hem efterskolan och käkade middag. Mamma lärde mig att en ny undersökning visat att man blir smartare av att äta fisk. Om man äter fisk en gång i veckan blir man 6% smartare, alltså måste jag vara 12% smartare eftersom jag ätit fisk 2ggr på en vecka, eller? ;) hahah. Har inte pluggar så mycket, är skoltrött som fan. Egentligen behöver jag plugga aldeles för mycket, men jag har knappt tid för någonting känner jag. Nu ska jag bara lägga mig i sängen och sova. Hoppas det blir en bra dag i morgon!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0