Ordinary Sunday

 Idag vaknade jag och var jätte trött. Milou och jag gick och la oss vid klockan fyra i lördags efter att vi kom hem från Åre. Vi väcktes klockan halv elva men orkade inte gå upp då utan gick upp kvarty över två och käkade en god och stadig frukost.
 Vi upptäckte att det var kanon fint väder ute och bestämde oss för att ta en prommenad i vår solen. Vi gick fiskvägen till vällingby från islandstorget, med andra ord på isen. Det var hur mysigt som helst och det kryllade av folk som tog promenader och även gubbar som satt och pimplade på isen. Jag stoppade ned handen i ett hål i isen och vattnet var inte kallt utan jummet? Hur skumt är inte det på en scala? jaja, kanon mysigt var det att se folk på skidor och skridskor, men det sjukaste var att en gubbe cyklade ut med sin cykel, det såg så fel ut, haha!

  jag blev hämtad av mamma och min lillebror som var brun efter att ha spenderat veckan i alperna. Åkte hem och duschade och sen begav jag mig hem till min lilla Andreas.Det var mysigt att träffa han igen efter en vecka. Vi kollade lite på the eye, som för övrigt inte alls är läskig. Tror inte jag vet någon som tycker det? Jag undrar om den ens är klassifierad som en skräckfilm?  jaja, när jag kom hem på kvällen gjorde jag inte så mycket med än attt gå och lägga mig och sedan precis innan jag somnade ringde Lillhen (Isak). Jag pratade med honom ett bra tag tills klockan blev halv två och jag kände att jag verkligen behövde sova. Men en hel mysig söndag hade jag i alla fall!

 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0