my saturday and sunday morning

 Började som sagt jobbet klockan 12 och det fick bli McDonald's till lunch. Det var skit kul att vara tillbaka på Tiger eftersom jag inte kunnat jobba nu tidigare i veckan. Jag och stefanie jobbade på och var klara runt klockan fem. Nina Persson och hennes band kom förbi för att pröva kläder eftersom dom ska bära tiger of sweden, han dock inte se henne vilket var lite tråkigt men men : )
  
Efter jobbet gick jag en timme på stan tills butikerna stägde och fick med mig ett par svarta byxor hem från Zara, alltid bra med svart!  Efter det  åkte jag hem och åt middag och sådär, släckte självklart alla lampor vid halv nio och belv irriterad på att allla grannar hade säckt förutom en.... och dom hade tänt i hela huset. Hur kan man missa detta när till och med mjölkpaketen är svarta?  aja, jag kom i alla fall i håg det! Åkte hem till Milou för att bara ta det lungt igen, har verkligen inte orkat dra ut och göra något eftersom jag ska jobba. Vi sjöng singstar och sen kom Danne, Armin, Henke och Nima förbi. VI sjöng singstar allihopa och hade kul åt att alla var så dåliga.  Lite senare kom Leon,Felix och Johan förbi också och ännu senare Ogge och Alex.  Jag som skulle jobba försökte lägga mig tidigt men kunde inte, var inte trött helt enkelt.  Det belv inte sämre än att jag gick och la mig halv sju och vaknade av mig själv vid nio. Inte alls kul, jag var iof jättepigg och är nu också.

 Ska snart gå ned och ta 12:an till alvik för att sedan vidare till Jobbet.  Har käkat frukost och varit jättetyst för att inte väcka alla  huset vilket jag verkat lyckats med!  Efter jobbet ska jag plugga svenska, sen ska jag förmodligen träffa Andreas. Vi ska bo hos min Pappa större delen av veckan där vi är ensamna hemma, ska bli supermysigt! Får se om vi åker dit idag eller i morgon.
 
 Hoppas att ni får en bra söndag och haft en kanon helg!


 Bild kommer

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0