Monday

Hejsansvejsan,
 Nu har jag vart ruggigt dålig på att skiva igen!  Eftersom jag går tidig vecka i skolan började jag klockan 8. Hade jätte svårt att somna på sönda kvällen eftersom jag har fått riktig irritations/kli hosta.. sjukt jobbigt och speciellt när man får västa hostanfallen på tunnelbanan eller bussen då det är bland det värsta jag vet.   Första lektionen var geografi som också var prov lektionen. Provet gick sådär, jätte svårt var det och jag har vart för stressad och skoltrött för att plugga bra. Jag hoppas i alla fall att mitt resultat blir bra!   När jag blev klar med provet gick jag ut och satte  mig för att vänta på sista lektionen som var svenska och att den skulle börja. När lektionen väl började hade vi 20 minuters lektion i stället för 2timmar och kollade på "Värsta språket" och sedan fick vi gå hem eftersom det var så fint väder ute, slutade vid halv 11. SKÖNT!!
    
Efterskolan mötte jag upp Andreas, åkte hem till min snabbt och sedan mötte vi upp Bodde och Martin eftersom Bodde skulle lämna in sin telefon på lagning i kista.  Vi var jätte snabbt i Kista sen åkte jag, Andreas och Bodde åkte hem till mig och lira  Gh och sedan var det dax för mig att åka till Julle.
  Det blev sushi till middag, super smarrigt. Satt med min lillebror som ville visa mig när han spelade sitt nya lego starwars spel på nintendo, men jag somnade sittandes vid matbordet.  När jag vaknade gick jag hem till Alex och var med han en stund innan jag gick tillbaka och passade min lillbror medan Julle var på träning. Ludde sov och jag somnade i soffan - jag som skulle plugga matte hela kvällen??? blev i alla fall lite pluggande.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0