Monday and everything is back to normal

 God kväll
 Förlåt att jag inte lagt upp bilder ännu men jag försökte faktist igår kväll men då la kamera batterierna ur totalt så jag har satt den på laddning nu så att jag kan ladda upp dem!

 Det var nice att komma tillbaka till skolan, trots att man hellre ville ligga kvar i sängen och slänga mobilen i väggen när den ringde. Det ända som var kul var väl att träffa alla igen, men lektionerna var mindre bra. Fick veta att jag ska ha geografi prov nästa vecka ( *suck* ) och sedan hade vi svenska och då fick vi mer läxa en att bara läsa boken, nu ska vi skriva en novell också... Det ända som var nice var typ att jag somnade på mentala träningen och vaknade av att jag ryckte till, haha vilket var mindre nice. Skoldagen vart i alla fall avklarad och efter skolan gick jag, Erik, Oliver och Måns till Dubbel w och käkade lunch.  Efter lunchen gick jag och Erik snabbt till Åhlens och inhandlade lite bra saker på Odenplan och sedan mötte jag upp underbara Andreas. Vi åkte in till Sergel och gick på Bio och såg Benjamin Buttons. Ja, jag vet att jag redan sett den, men det hade inte Andreas och den är så otroligt bra så det gjorde inget att jag såg den igen! :D

 Efter Bion åkte vi hem och Milou hamnade på samma tunnelbana som oss. Vi åkte till Rasmus på brommaplan och käkade lite grann och sedan åkte jag och Andreas hem, dock åt olika håll. Hemma käkade jag nacho till middag som var super smarrigt och sedan gick jag upp för att plugga lite, men fick inte så mycket gjort. Pratade i tele med Lollo och Milou och nu ligger jag här i sägen och lyssnar på musik, pratar fortfarande med Millan och ska snart fika med min Madre.
 Hoppas eran dag har vart bra!
Åre 2009

Christian i sina bästa dagar, som alltid?

Kommentarer
Postat av: christian

hahahahahaha feeeeeeeeeetttttttttttttt snyggggggg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2009-03-02 @ 22:32:44
Postat av: Caroline

som faaaaaaaaaaaaaaaaaan ;)

2009-03-02 @ 22:40:47
URL: http://cauoline.blogg.se/
Postat av: snygg_tjej_88

shit vilken snygging, ge mig hans msn snälla!!!

2009-03-02 @ 22:41:02
Postat av: snygg_tjej_88

shit vilken snygging, ge mig hans msn snälla!!!

2009-03-02 @ 22:42:35
Postat av: Caroline

hahahaha, chrisitan du är för skön :D

2009-03-02 @ 23:38:50
URL: http://cauoline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0