life,life,life, you only live once - spend it all

Nu är jag hemma hos pappa, har vart i stan hela dagen med Alexandra.
Min dag började inte så bra, jag deckade i sängen framför "tropa de elite" hemma hos milou trött som fan. Jag skulle möta Christan vid Höglads torget 07.50 för att vi skulle ta 12an tillsammans. Kvart i svarar jag i telefonen, trött som fan och möts av en christan som säger " vafan, ligger du och sover?" och sen vare bara att slänga på sig kläderna och springa ned för att hinna med 12an. Jag hann, på något konstigt sätt. När jag var på satt inte christan där så jag ringde han, och då skrattade han och sa att vi skulle mötas 50 inte att vi skulle ta den som gick 50. Typiskt tänkte jag och hoppade av vid ålstens gård och skulle vänta in den efter. Dum som jag är tänker jag att jag hinner tillbaka trots att christan sagt att jag skulle vänta där jag var, men det gjorde jag ju inte och missade den som han satt på... Hoppade i alla fall på den efter och christan var snäll och tog den med. bra start på dagen? Naj, tror inte det.
Vi var på vatten föreläsning på universitetet och det var über tråkigt... vi fick i alla fall sluta efter två timmar vilket var vid 11 och då åkte jag och Alexandra in till stan. Vi käkade först på Kofi och sedan shoppade lite, och jag som shoppar hela tiden börjar känna mig bankrutt nu... damn.. Jag köpte i alla fall ett par Ljusa Nudie jeans, en vit stjarl och en vit body ( måste ha den till idrotten!! haha)

Nu är jag mega trött, eftersom jag är sjuk kände jag mig bara död och ska nog sova en stund nu innan maten. Eller ska hjälpa pappa föst, sen sova. Efter det kommer Andreas till mig, mysigt ska det allt bli.

hoppas ni får en bra kväll! :) lägger upp bilder i morgon


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0