just another corner

God morgon
 Idag sov jag hemma hos Andreas och ställde väckarklockan tidigt eftersom jag skulle upp och träffa AlliG i stan.  Tågen var som vanligt försenade så det tog hur lång tid som helst att ta mig in till stan, men väl där mötte jag upp Alex.
 Alexandra shoppade ett pannband, en tröjväst och en kofta och jag letade efter mina jävla chinos som jag letat runt hela stan efter men dom är slut överallt! Galen blir jag... men men, hoppas att dom kommer in snart! Ska kolla på Odenplan i morgon innan skolan. Jag fick i alla fall med mig ett till pannband i brons/brunt samt ett par ljusa jeans leggings hem, men får se om jag ska behålla dem. Bäst att veta är att prova hemma i lugn och ro!
    Snart ska jag börja plugga, men har verkligen ingen ork. Vi har fått sjukt svårt geografi prov. En G fråga vår lärare sagt kommer på provet är att man ska veta vilket land, vart i landet och vad för typ av klimat landet har året runt, allt genom att få en karta med regnperioder, grader celcius och ex. N38 grader V18grader KNAS SVÅRT?!!
 
Har precis smällt i mig en kalasgod kaddemilkhake som jag har gjort, mums! ska nog gå till köket och göra en till!
 ha en bra kväll, see yah
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0