it's monday and i'm so tired

 God dag, hann inte skriva igår eller i söndags kväll, därför börjar jag med söndag!

 Söndag:
 Efter jobbet åkte jag hem snabbt, käkade lite sushi, pluggade klart svenskan,  packade och åkte med Andreas hem till pappa. Vi kom dit rätt sent med det var mysigt i alla fall! Vi började kolla på film men somnade sedan.

Måndag:
 Det var jätte segt att gå upp, känns som det var länge sedan man började klockan åtta hela veckan. Åkte tåget till skolan med Alexandra och jobbade sedan på projektet med min grupp om Kista i två timmar innan svenskan började. Vi hade svenska i ca en timme sen fick vi sluta eftersom det var så fint väder! Det är så skönt att vi alltid får sluta tidigare nästan fast vi har så korta dagar!  Efter skolan Mötte jag upp Lollo och följde med henne till stan för att hitta en raggae-outfit eftesom hon skulle på student fest senare samma kväll,  panik aktigt? Svar ja. Sedan åkte jag och träffade Linn och besökte i min gamla skolan, Engelska skolan i bromma, och sedan åkte jag hem och mötte upp andreas och Åkte hem till Sara och hjälpte en panik slagen Louise.
Hon fick hon låna kläder av min kära vän Milou ,som tur var, så hon blev skit snygg, såg verkligen kanon ut! kommer lägga upp en bild, men tog med lollos kamera så det blir senare! Hon hade i alla fall bagy jeans, en t-shirt med texten "tequila sex and marijuana welcome to Tijuana" på och så hade jag och sarah flätat massa små flätor i hennes hår och färgat det svart och sedan hade hon ett pannband och svettband med reggae färgerna, AS COLT! sist av allt hade hon köpt mörkbrun färg och målade kroppen så hon blev svart/ jätte mörkt brun, vilket sarah och hennes familj också gjorde. Dom blev sjukt fina!

 Andreas och jag kom hem jätte sent eftersom jag glömde min väska hos milou när vi var där och var tvungna att åka tillbaka och sen insåg vi att Andreas glömt sin hos Sarah och dom var inte hemma, otur?  Vi handlade mat i fridhemsplan och åkte hem, började kolla på film och sedan somnade.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0