I't monday

 Hej igen, har vart dålig på att skriva igen och har fakist ingen bra anledning utan det har bara inte blivit av.
 I måndags började dagen med att jag åkte till Kista centrum. Vi har ett projekt arbete i geografi och företags ekonomi och klassens olika grupper har blivit tilldelade olika köpcentrum. Min grupp fick då Kista så vi var där och fotade, interjuvade personal etc.  Vi passade även på att gå lite i butiker och jag fick med min två saker hem. Mina Chinos, woho- dock lite osäker på om jag vill behålla dem nu...vet inte varför men, men jag köpte även en kavaj på H&M.
      Trevligast på dagen var att jag käkade Lunch med min låtsaspappa Julle och det var kul att få se honom innan han ska resa runt lite här och där denna vecka.

 Efter Kista var det skola, ingen svenska utan det var vikare så man behöve egentligen inte göra så mycket och sen på sista lektionen hade vi bara genomgång sen fick vi gå hem. Skönt.
    Åkte hem och träffade Milou i ca 20 min sen åt jag middag och åkte hem till Andreas där jag sov.

 Kortfattad söndag
Vaknade rätt sen och sen kom hela släkten. Lollo åkte hem och sen skulle vi fika och ha oss eftersom pappas syrror tycker att det är det viktigaste vad vi än ska göra - man måste ju hinna med fikat!... Men det är ju alltid trevligt. Gjorde inte så mycket annat, åkte hem till madre på kvällen.


                                      
Kavajen från H&M (idag) Nudie jeans ( fredags) och chinos från Lindex (idag)

           

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0