is it really friday today?

GOD KVÄLL
Igår kväll köpte jag och Millan super mycket godis och popcorn som vi gjorde i ordning till filmen, men kanske var det i önödan? Vi satte på filmen vid klockan 12 och jag somnade vid kvart över... DAMN. Jag ville verkligen se filmen, men antar att det får bli en annan dag.  När jag vaknade i morse tog jag en dusch och gick sedan ned och käka en toast och oboy som Milou gjort åt mig. Var lite seg i morse så jag kom 20 minuter försent vilket dock inte gjorde så mycket eftersom vi kollade på film. Vi hade vikarie på svenskan lektionen efter och då tog jag, Micaela och Alexandra  rast och gick till Ah-Nannas istället och drack super goda smooties som dessutom är hälsosamma, woho! 
   Sista lektionen varade i 30 minuter, sedan kollade vi in "mini mässan" i skolan om induviduella valen och sedan fick vi gå hem, så min dag har vart väldigt nice.

Efter skolan var jag så sjukt hungrig att jag hade magknip och skyndade mig till Åhlenes där jag skulle möta pappa. Vi hade planerat in en shopping dag idag så det första jag gjorde var att lämna in min bag med kläder i en garderob och sedan gick vi till Taco bar och käkade en god lunch. Vi gick sedan till lite olika butiker och jag köpte två likadana klänningar från vila, en svart och en blå/grå. Ville även ha en i korall men dom hade inte den kvar i min stolek så det måste jag köpa! fast jag är inte säker på om jag ska behålla dom, men det brukar bli så i slutändan ändå!
 Jag köpte även en vit/röd randig tröja, och en vid/röd randig bolero aktig kofra och en pannnand i svart (flätat).  Hade sett ett par Nuide Jeans som jag skulle inhandla, men var inte säker på om dom satt bra när jag prova dem. Om jag ska köpa dem måste jag nog pröva dem igen.  Pappa köpte i alla fall ett par acne jeans och jag belv glad när jag frågade i butiken om man kunde komma in med sina jeans och få en ny knapp påsatt eftersom min trillat av, och yes det kunde jag!

På vägen hem köpte vi middag, godis och glass. Hemma la jag mig i soffan och kollade The simpsson som jag somnade i två timmar framför. När jag vaknade var maten klar och jag käkade jättegod fkäskfilé med tzatsiki, klyftpotatis och fetaost.  Tråkigt som jag är har jag planerat att vara hemma hela fredagen. Känner  att jag behöver sova ut ordentligt så jag ska gå och lägga mig strax. Ska bara kolla klart på Raw comedy club och sedan ska jag lägga mig i sängen. Hag fått lite plugg gjort och inskickat så det är prima!
 sleep tight  ( BLIDER KOMMER I ETT INLÄGG SENARE )

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0