give us an Encore please?

Tänkte att jag ska gå och lägga mig tidigt idag så jag orkar med att plugga och vara aktiv i skolan under morgondagen.
 Min dag började bra, men belv sämre och sämre tyvärr...

 Vaknade av mig själv vid 10 tiden och kände mig utvliad för en gångskull och gjorde mig klar för skolan samt käkade lunch. Bussen kom 10 minuter försent och när den äntligen ko stod den still på busshållsplatsten i 10 min och inväntade en buss som den inte trott kommit ännu. Sedan stannade den yttligare flera minuter på busshållsplatsen efter, men självklart ska ju det inte vara nog.  Busschaffören stannade på varje station fast ingen skulle på eller av bussen, skit jobbigt och bara onödigt. Man ska sjutton skynda sig på när man är försenad? Detta gjorde såklart att jag kom försent till skolan.
      Efter skolan åkte jag direkt hem med plugg ångest eftersom det är så många prov för tillfället. När jag klev at bussen träffadfe jag Andreas snabbt som jag bestämt  innan hans träning började. 15 bra minuter och ett glatt humör.
 Hemma käkade jag middag, bråkade med mamma och började plugga. Just nu är jag faktist på ganska dåligt humör, har ingen ork i kroppen och är trött på att folk ska gnälla och tjata hela tiden. Ska bli skönt att vara ensam hemma hela helgen så att man får tid för sig själv!

sängen kallar, sov gott

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0